Σχετικά με εμάς

Η Σχολή Οδηγών “Σκούφος” λειτουργεί απο το 2008 στην περιοχή της Ραφήνας.

Με συστηματική δουλειά και επιμονή προσπαθούμε να μεταδώσουμε τους βασικούς εκείνους κανόνες που είναι απαραίτητοι για να κυκλοφορούν οι σημερινοί εκπαιδευόμενοι μαθητές και αυριανοί οδηγοί, με ασφάλεια στο δρόμο.

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στη θεωρητική υποδομή που πρέπει να έχει ο μαθητής, παρακολουθώντας ιδιαίτερα χρήσιμα θεωρητικά μαθήματα, που θα τον βοηθήσουν στην κατανόηση των σημάτων, προκειμένου να είναι επιτυχής η θεωρητική του εξέταση στα σήματα. Περισσότερο όμως επιμένουμε στο να αφομοιώσει τους βασικούς κανόνες οδικής συμπεριφοράς που πρέπει να χαρακτηρίζουν το σωστό οδηγό.

Με εμπειριά, γνώση και μεθοδικότητα προετοιμάζουμε τους υποψηφίους οδηγούς με τον καλυτερο τρόπο, για να επιτύχουν στις πρακτικές εξετάσεις, αλλά κυρίως για να οδηγήσουν με απόλυτη ασφάλεια, αύριο, στο δρόμο.

Tα θεωρητικά μαθήματα γίνονται με χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων, όπως projectors και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, πάντα σε ολιγομελή τμήματα.

Η πρακτική εκπαίδευση με το αυτοκίνητο, ξεκινάει από τον εξομοιωτή οδήγησης και στη συνέχεια πραγματοποιείται, αρχικά, σε οικείους στο μαθητή δρόμους και στη συνέχεια σε πιο απαιτητικό οδηγικό περιβάλλον, όπως το κέντρο της Αθήνας, λεωφόρους ταχείας κυκλοφορίας (Μεσογείων, Κηφισίας κτλ) και σε αυτοκινητόδρομους (Αττική Οδός).

Η έναρξη και η λήξη των μαθημάτων γίνεται στο σημείο που επιθυμεί ο υποψήφιος οδηγός.

Τέλος, λαμβάνοντας υπόψη μας την οικονομική κατάσταση της χώρας μας το τελευταίο διάστημα, προσπαθούμε να παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες τιμές, χωρίς ΚΑΜΜΙΑ έκπτωση στο επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης.